Història

El centre æquitas va ser fundat l’any 1998 com a centre de mediació i resolució de conflictes, amb vocació generalista, per poder donar resposta a tot tipus de conflictes, tant de persones com d’organitzacions. Va ser un dels primers centres de mediació que van obrir les seves portes a la ciutat de Barcelona i al país, en un moment en què gairebé no es coneixia la paraula mediació al nostre entorn.

En un primer moment el centre æquitas va iniciar la seva tasca en mediacions en l’àmbit de família i més endavant va ampliar el seu àmbit de servei a les organitzacions (lucratives i sense afany de lucre) i altres plataformes i sistemes.

Després de l’experiència dels anys, i en veure que la mediació i la resolució de conflictes són instruments efectius que ajuden a millorar les relacions entre persones o a incrementar la productivitat de serveis en el cas de les organitzacions, æquitas ha incorporat en el seu àmbit d’actuació el treball en conflictes de caire internacional i la facilitació de diàlegs per a la pau en diverses zones de conflictes.